Saltar al contenido
Portada » Catas y reseñas » VIDART 2019

VIDART 2019

VIDART arriba a la tercera edició amb l’ambició de convertir-se en un espai de referència per a professionals i amants dels vins de terrer. Perinet obre el seu magnífic celler per a organitzar un tast de vins monovarietals de prestigiosos cellers en diferents zones vitícoles de Catalunya. Els cellers presents a VIDART’19 són: MarcoAbella, Celler Burgos Porta – Mas Sinén, Adernats Vins&Cava, La Conreria d’Scala Dei, Mas Doix, Celler Mas Vicenç, Gratavinum, Pares Balta, HERÈNCIA ALTÉS, i Clos Maria.

En el programa dels esdeveniments organitzats en el marc de la Fira del Vi de Falset, VIDART és un aparador per a cellers i projectes de vins d’alta qualitat on la creació d’un gran vi està íntimament lligada a les característiques del lloc, les varietats i la viticultura. L’expressió de terroir és la nostra passió i la raó de ser dels nostres vins; VIDART somiem amb que es converteixi en una experiència delicada i única que convida a gaudir de la combinació de sentits en la fusió de vi, música i paisatge.

El tast inclou un concert de música per a piano de Joan Bagés Rubí a la sala de bótes amb una selecció de peces de R. Schumann, Felix Mendelssohn, Philip Glass, Brad Mehldau, Chick Corea i Franz Liszt. Peces que provenen d’un llenguatge personal per a crear ponts entre la tradició musical clàssica i la música contemporània dissenyada per a arribar a un públic sensible a paisatges i harmonies plenes de bellesa i emoció. La part visual del VIDART’19 és composa d’una preciosa sèrie de fotografies d’en Rafael López-Monné que ens mostren l’essència del paisatge del Priorat.

Més info: www.perinetwinery.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.